JBL PartyBox 310

De JBL PartyBox 310

De JBL PartyBox 310 is een krachtige en veelzijdige draagbare Bluetooth luidspreker die is ontworpen voor gebruik tijdens feesten en evenementen. Met een vermogen van maar liefst 310 watt levert deze luidspreker een indrukwekkende geluidskwaliteit en een krachtige basweergave.

Handige functies

De JBL PartyBox 310 is uitgerust met een aantal handige functies die het gebruik ervan vergemakkelijken. Zo beschikt de luidspreker over een ingebouwde batterij die tot 18 uur speeltijd levert, zodat u de luidspreker overal mee naartoe kunt nemen zonder zorgen te hoeven maken over een stopcontact. Daarnaast beschikt de luidspreker over een ingebouwde draadloze microfoon en een gitaar ingang, zodat u de JBL PartyBox 310 kunt gebruiken als een complete zang- of gitaarversterker.

Draadloze verbinding via bluetooth

Met de JBL PartyBox 310 kunt u ook eenvoudig een draadloze verbinding maken met uw smartphone, tablet of ander Bluetooth apparaat, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot al uw favoriete muziek. Bovendien kunt u meerdere JBL PartyBox luidsprekers koppelen om een echt surround geluid te creëren.

Een robuust en stijlvol ontwerp

Met zijn robuuste en stijlvolle ontwerp is de JBL PartyBox 310 een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige draagbare luidspreker voor feesten en evenementen. Of je nu een grote tuinfeest geeft of een kleinere bijeenkomst met vrienden, met de JBL PartyBox 310 krijg je altijd een geweldig geluid.

In samenvatting, de JBL PartyBox 310 is een krachtige en veelzijdige draagbare Bluetooth luidspreker met een vermogen van 310 watt, een ingebouwde batterij die tot 18 uur speeltijd levert, een ingebouwde draadloze microfoon en gitaar ingang, een eenvoudige verbinding met Bluetooth apparaten, een mogelijkheid om meerdere luidsprekers te koppelen voor een surround geluid, een robuuste en stijlvolle ontwerp en is geschikt voor feesten en evenementen.

Specificaties

De JBL PartyBox 310 is een krachtige en veelzijdige draagbare Bluetooth luidspreker die is ontworpen voor gebruik tijdens feesten en evenementen. Hieronder staan enkele van de belangrijkste specificaties van deze luidspreker:

  • Vermogen: 310 watt.
  • Ingangen: Bluetooth, USB, AUX-in, gitaar ingang.
  • Batterij: ingebouwde batterij met een capaciteit van 12.000 mAh die tot 18 uur speeltijd levert.
  • Afmetingen: 511 x 260 x 431 mm.
  • Gewicht: 10.8 kg.
  • Luidsprekersysteem: 2-weg systeem met een woofer van 10 inch en een tweeter van 1,5 inch.
  • Geluidseffecten: Party Light, Equalizer en Volume Bass Boost.
  • Draadloze verbinding: Bluetooth 4.2, met ondersteuning voor multipoint verbinding en Audio Streaming (A2DP, AVRCP).
  • Microfoon: ingebouwde draadloze microfoon met een bereik van tot 20 meter.
  • Volume: 100 dB SPL @ 1 m.

Met deze specificaties is de JBL PartyBox 310 een krachtige en veelzijdige luidspreker die een indrukwekkende geluidskwaliteit levert, een krachtige basweergave, een ingebouwde batterij die tot 18 uur speeltijd levert, een ingebouwde draadloze microfoon, een gitaar ingang, een eenvoudige verbinding met Bluetooth apparaten, een mogelijkheid om meerdere luidsprekers te koppelen voor een surround geluid en een robuuste en stijlvolle ontwerp.

Wat kost de JBL PartyBox 310 ongeveer?

De prijs van de JBL PartyBox 310 kan variëren afhankelijk van de verkoper en de regio. In het algemeen ligt de prijs van de JBL PartyBox 310 rond de €349 – €449 op het moment van schrijven.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *