DIENSTEN

Marketing

Jouw naam goed in de markt gezet?

Wij zetten jouw naam in de markt!

Na de ontwikkeling van jouw website is het natuurlijk belangrijk dat jouw bedrijf naambekendheid opbouwt. Dit kan gedaan worden via verschillende kanalen zoals TikTok, Facebook en Instagram.

Wij zorgen er voor dat jouw naam of product goed in de markt gezet wordt en dat jouw traffic zal toenemen en jouw bedrijf een flinke boost zal geven.

Onze aanpak

Skills. Creativiteit. Techniek

Vanaf het ontwikkelen van een prachtig design tot aan het programmeren en SEO optimaliseren van het platform, bij ons ben je aan het juiste adres.

Concept

Samen met de klant stellen we een gedetailleerd plan van aanpak op, waarbij we bepalen hoe en via welke kanalen we te werk gaan.

Uitvoering

Zodra het plan vaststaat, zetten we ons volledig in om naamsbekendheid te vergroten en potentiële leads te werven.

Analyseren

Na verloop van tijd evalueren we de resultaten en sturen we het plan bij op basis van actuele gegevens.

Cases

In de loop der jaren hebben wij veel klanten mogen verwelkomen en projecten waaraan wij hebben mogen meewerken. Hieronder een kleine selectie uit onze klantenkring:

Fitsociety

Voor Fitsociety hebben we een uniek platform gecreëerd waar coaches en trainers uit heel Nederland samenkomen om mensen te begeleiden bij het realiseren van hun fitness droom.

Kasia's fotogalerie

Voor deze getalenteerde fotografe realiseerden we een stijlvolle WordPress website en schreven we diverse blogs, alles om haar een vliegende start te bieden.

De dierenbescherming

Voor de Dierenbescherming hebben we bijgedragen aan de ontwikkeling van een innovatief platform om nog meer nieuwe baasjes te bereiken.

Samskip

Voor Samskip ontwikkelden we een efficiënte routeplanner waarmee gemakkelijk de meest milieuvriendelijke route voor transport - over weg, water en lucht - berekend kan worden.

Volutpat commodo at dictum amet tincidunt facilisis id lorem eu vitae cursus auctor laoreet fermentum adipiscing.
Matthew Johnson
4.5/5