DIENSTEN

Websites

Ook een website op maat laten ontwikkelen van het hoogste niveau? Lees dan snel verder...

Een website van top kwaliteit

Een door Digital Forge gecreëerde website garandeert kwaliteit. We hanteren de meest recente en beproefde technologieën, wat zorgt voor resultaten van topniveau.

Prioriteiten voor ons zijn snelheid, schaalbaarheid en stabiliteit.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de gebruikerservaring; we streven ernaar dat bezoekers zo lang mogelijk op jouw website vertoeven.

Onze aanpak

Skills. Creativiteit. Techniek.

Vanaf het ontwikkelen van een prachtig design tot aan het programmeren en SEO optimaliseren van het platform, bij ons ben je aan het juiste adres.

Concept

Samen met de klant ontwikkelen we eerst een wireframe, zodat je een duidelijk beeld hebt van de indeling en plaatsing van elementen.

Design

Samen met de klant ontwikkelen we eerst een wireframe, zodat je een duidelijk beeld hebt van de indeling en plaatsing van elementen.

Code

Na akkoord op het ontwerp starten we met programmeren, waarbij we alles SEO-geoptimaliseerd ontwikkelen.

Cases

In de loop der jaren hebben wij veel klanten mogen verwelkomen en projecten waaraan wij hebben mogen meewerken. Hieronder een kleine selectie uit onze klantenkring:
Fitsociety

Fitsociety

Voor Fitsociety hebben we een uniek platform gecreëerd waar coaches en trainers uit heel Nederland samenkomen om mensen te begeleiden bij het realiseren van hun fitness droom.

Kasia's fotogalerie

Voor deze getalenteerde fotografe realiseerden we een stijlvolle WordPress website en schreven we diverse blogs, alles om haar een vliegende start te bieden.

De dierenbescherming

Voor de Dierenbescherming hebben we bijgedragen aan de ontwikkeling van een innovatief platform om nog meer nieuwe baasjes te bereiken.

Samskip

Voor Samskip ontwikkelden we een efficiënte routeplanner waarmee gemakkelijk de meest milieuvriendelijke route voor transport - over weg, water en lucht - berekend kan worden.

Volutpat commodo at dictum amet tincidunt facilisis id lorem eu vitae cursus auctor laoreet fermentum adipiscing.
Matthew Johnson
4.5/5