JBL Charge 5

De JBL charge 5

De JBL Charge 5 is een krachtige Bluetooth luidspreker die is ontworpen voor gebruik onderweg en bij activiteiten buitenshuis. Met een IPX7-waterdichtheid rating, kan je de JBL Charge 5 immers tegen een stootje en is het ideaal voor gebruik bij het zwemmen, op het strand of bij regenachtig weer.

Een krachtig vermogen

De JBL Charge 5 is uitgerust met een vermogen van maar liefst 20 watt, waardoor je een helder en krachtig geluid hebt, zelfs in drukke omgevingen. De luidspreker is ook voorzien van een ingebouwde powerbank, zodat je jouw mobiele apparaat kunt opladen terwijl je onderweg bent.

JBL Connect+

De JBL Charge 5 is ook uitgerust met JBL Connect+, waarmee je eenvoudig tot wel 100 JBL luidsprekers kunt koppelen voor een indrukwekkende surround sound ervaring. Met de JBL PartyBoost functie kun je zelfs twee JBL Charge 5-luidsprekers koppelen voor een nog krachtiger geluid.

Een robuust en stijlvol uiterlijk

De JBL Charge 5 heeft een robuuste, stijlvolle uitstraling en is verkrijgbaar in een scala aan kleuren. Het apparaat is ook voorzien van een afneembare afdekking voor de luidsprekers, zodat je deze gemakkelijk kunt reinigen na gebruik.

Een powerhouse licht van gewicht

Met een gewicht van slechts 2,55 pond is de JBL Charge 5 gemakkelijk mee te nemen, waardoor je altijd en overal van jouw favoriete muziek kunt genieten. Dankzij de lange batterijduur van maar liefst 20 uur kun je de JBL Charge 5 gedurende de hele dag gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een lege batterij.

Met de JBL Charge 5 krijg je een krachtige, waterdichte Bluetooth luidspreker met een ingebouwde powerbank en een scala aan connectiviteitsopties. Of je nu gaat zwemmen, naar het strand gaat of gewoon een feestje geeft, de JBL Charge 5 zorgt voor een indrukwekkende geluidservaring.

Specificaties

De JBL Charge 5 is een krachtige en veelzijdige Bluetooth luidspreker met een aantal indrukwekkende specificaties. Hieronder zijn enkele belangrijke specificaties van de luidspreker op een rijtje gezet:

  • Vermogen: 20 watt
  • Waterdichtheid: IPX7 rating, stof- en waterdicht
  • Connectiviteit: Bluetooth 5.1, JBL Connect+, PartyBoost
  • Ingebouwde powerbank: Ja, met een capaciteit van 7500mAh
  • Batterijduur: Tot 20 uur afhankelijk van gebruik
  • Gewicht: 2,55 pond
  • Afmetingen: 22,5 x 9,5 x 9,5 cm
  • Beschikbare kleuren: verschillende kleuren

Met de JBL Charge 5 krijg je een luidspreker met een krachtig vermogen van 20 watt, die tegen een stootje kan dankzij de IPX7-waterdichtheidsrating. De luidspreker is tevens voorzien van Bluetooth 5.1 connectiviteit, waarmee je eenvoudig verbinding maakt met andere apparaten. Met JBL Connect+ kun je tot wel 100 JBL luidsprekers koppelen voor een indrukwekkende surround sound ervaring. De ingebouwde powerbank van 7500mAh is ideaal voor het opladen van je mobiele apparaat onderweg. Dankzij de batterijduur van tot 20 uur, kun je de luidspreker de hele dag gebruiken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *