Meer over ons

Werkwijze

Benieuwd naar onze werkwijze?

Kwaliteit boven kwantiteit

Digital Forge staat synoniem voor kwaliteit. Bij ons ligt de focus niet op kwantiteit, maar op het leveren van topkwaliteit. Je kunt rekenen op de hoogste snelheden, optimale schaalbaarheid en ongeëvenaarde stabiliteit. Een product van Digital Forge is niet alleen duurzaam, maar ook een waardevolle investering voor de lange termijn.

Onze aanpak

Skills. Creativiteit. Techniek

Wij ontwikkelen stapsgewijs en met volledige transparantie. De klant wordt nauw betrokken bij het ontwikkelproces, wat resulteert in een schitterend product dat we samen ontwikkeld hebben.

Concept

We starten steevast met het vastleggen van een idee, de klantreis en andere essentiële elementen.

Uitvoering

Zodra we een solide concept op tafel hebben, richten we ons op het ontwerpen en programmeren van het platform.

Communicatie

Gedurende het gehele proces communiceren we op een transparante wijze, zodat we gezamenlijk streven naar een uitmuntend product.

Onze aanpak in detail

Benieuwd hoe wij werken? We leggen het je in detail uit!

Digital Forge is een full-service agency. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor de ontwikkeling van een op maat gemaakte website of webwinkel. Omdat wij maatwerk leveren, ben je verzekerd van een platform dat uitstekend presteert en dat volledig is afgestemd op jouw wensen en visie.

Onze werkwijze start met het vastleggen van jouw idee. Zo zorgen we ervoor dat we volledig aansluiten bij jouw verwachtingen. Hierbij creëren we ook een customer journey, een visuele representatie van de reis die jouw klant maakt met jouw organisatie, van oriëntatie tot na de aankoop. Deze reis biedt inzicht in hoe je waardevolle klantrelaties opbouwt en behoudt.

Elke interactie van de klant met jouw merk – de zogeheten brand touchpoints – wordt in deze journey vastgelegd. Door deze touchpoints te herkennen en te evalueren, kun je bepalen welke niet volledig aansluiten bij jouw merkidentiteit en waar verbetering mogelijk is.

Zodra we alles in kaart hebben gebracht, maken wij een sprint-board aan waarin alle ideeën als ‘tickets’ worden weergegeven. We werken in sprints, wat inhoudt dat we wekelijks bepaalde taken aanpakken. Zo blijf je altijd op de hoogte van onze voortgang.

Onze developers ontwikkelen jouw website of webwinkel lokaal. Na elke sprint kun je online de resultaten bekijken. Je kunt op elk moment feedback geven op de tickets, zodat we altijd inspelen op jouw wensen en eventuele aanpassingen.

Na de lancering van het platform houdt onze ondersteuning niet op. We zetten ons in voor jouw online zichtbaarheid door middel van SEO, SEA en social media strategieën. Zo garanderen we een groeiende vindbaarheid en leadgeneratie voor jouw platform.

Bij Digital Forge krijg je een totaalpakket. Wij richten ons specifiek op klanten die een geheel nieuw platform wensen en die dit traject volledig door ons willen laten begeleiden. Individuele diensten vallen buiten ons aanbod.

Vrijblijvend informeren?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij adviseren u graag over de beste keuzes en mogelijkheden.

Onze tarieven

Nu je interesse is gewekt, ben je vast benieuwd naar onze tarieven?

Digital Forge heeft een strategische keuze gemaakt om op afstand, oftewel ‘remote’, te werken. Deze werkwijze stelt ons in staat om de overheadkosten te minimaliseren, met name door het uitsparen van een duur kantoorgebouw. Dit voordeel geven wij graag terug aan onze klanten, waardoor we concurrerende prijzen kunnen aanbieden zonder in te boeten op de kwaliteit.

Ter illustratie: er zijn gerenommeerde bedrijven in onze sector die gemiddeld €150 per uur excl. BTW vragen voor vergelijkbare diensten. In vergelijking hiermee hanteert Digital Forge een aantrekkelijk tarief van slechts €80 per uur, exclusief 21% BTW. Dit biedt u de kans om topkwaliteit te ontvangen tegen een veel toegankelijkere prijs.