Wordpress
Wordpress

Wordpress bij Digital Forge

Je bent op zoek naar een website of webwinkel specifiek ontwikkeld in Wordpress of WooCommerce?

Onze Wordpress specialisten kunnen prachtige websites en webwinkels ontwikkelen waarbij de gebruikerservaring op nummer één staat.

Wat wij doen in de fase Wordpress:

 1. UX audit
 2. Concept design
 3. User interface design
 4. Development

1) UX audit

Voordat er überhaupt iets wordt ontwikkeld starten wij altijd met een onderzoek. Dit onderzoek wordt gedaan om inspiratie op te doen om zodoende een richting voor de algemene look en feel te definiëren, maar ook om onderzoek te doen naar de concurrentie en hoe zij het aanpakken.

2) Concept design

De volgende stap is het uittekenen van de wireframes. Hierbij wordt nog niet gekeken naar de uitstraling maar ligt de focus op het uitwerken van de bezoekerseis en de componenten die wij nodig gaan hebben. Hoe gaat alles functionerel en op welke manier worden alle pagina's ingedeeld en met elkaar verbonden zodat de eindgebruiker op een simpele en snelle manier de informatie kan vinden waar hij naar op zoek is.

3) User interface design

De digitale reis van de eindgebruiker wordt tot een volwaardige beleving uitgewerkt, waar de branding van jouw bedrijf tot in detail verweven is. Naast een frisse, sterke en consistente uitwerking van het design laten we het geheel ook tot leven komen door leuke animaties toe te voegen welke de beleving van de eindgebruiker nog leuker maken.

Het doel is om het de eindgebruiker zo leuk en makkelijk mogelijk te maken om door de website heen te navigeren en de informatie waarnaar hij op zoek is te vinden. We zoeken altijd de perfecte combinatie tussen gebruiksvriendelijkheid en esthetische waarde zonder dat deze elkaar in de weg zitten.

4) Development

Vervolgens gaan wij door naar het "development" proces. Meer hierover kunt u op de pagina development lezen.

Afspraak inplannen
 • Over ons

 • Beltmolen 22
 • 3352XD, Papendrecht
 • Telefoon: +31 (0) 6 21 65 84 92
 • WhatsApp: +31 (0) 6 21 65 84 92
 • KVK: 82867208
 • NL02 ABNA 0101 9691 55
© 2005 ~ 2022 Digital Forge