Jouw bedrijf digitaliseren?

Een professionele website laten maken

Je wilt jouw bedrijf graag digitaliseren, of misschien heb je al een website maar wil je een nieuwe website laten maken? Digital Forge kan jou hierbij helpen. Wij bouwen nieuwe websites met de laatste open source technieken waardoor je verzekerd bent van snelheid, efficiëntie, stabiliteit en een uiterst hoge gebruikersvriendelijkheid.

Ook wanneer je net begonnen bent met jouw bedrijf of een beperkt budget hebt kunnen wij iets voor jou betekenen. Wij kunnen namelijk ook websites maken in bijvoorbeeld Wordpress, Laravel of een ander framewerk waardoor de ontwikkelingstijd verkleind wordt. Hierbij kunnen wij dan ook gebruik maken van kant en klare templates en plugins die beschikbaar zijn. Deze zijn meestal gratis of voor een klein bedrag aan te schaffen.

Het laten ontwerpen van een website door een van onze professionele designers is een leuk avontuur dat je samen met ons aangaat. In een leuk en informatief gesprek, onder het genot van een lekker bakje koffie, gaan wij samen met jou brainstormen om een plan van aanpak te maken dat het beste aansluit op jouw doelgroep, jouw bedrijf, jouw wensen en jouw visie.

Aan de hand van dit gesprek gaan wij het plan van aanpak verder uitwerken tot een volledig plan waarin wij alles van A tot en met Z beschrijven. Hoe gaan we het doen en met welke technieken. Dit doen wij standaard voor alle nieuwe websites die wij ontwikkelen, zodat wij een helder en transparant plan hebben voor onze klanten maar ook zodat wij de beloofde kwaliteit kunnen waarborgen.

Websites maken is onze passie, en een professionele website laten maken is een expertise. Het is daarom belangrijk dat voor alle nieuwe websites individueel wordt gekeken naar de doelgroep, de wensen van de klant, de visie van de klant en het toekomstperspectief. Aan de hand van deze informatie kunnen wij een goed advies geven over welke software er gebruikt moet worden voor het ontwikkelen van jouw website. Wij hechten dan ook erg veel waarde aan dit "onderdeel" van het proces.

Website laten ontwerpen

Wil je misschien alleen een prachtig design laten maken voor je website waarbij gebruikerservaring op nummer één staat? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Onze designers kunnen samen met jou een prachtig mooi design maken wat perfect aansluit op jouw wensen en het maximale plezier biedt voor jouw doelgroep.

Als je een website laat ontwerpen bij Digital Forge zullen wij eerst een gesprek met jou aangaan waarin wij een duidelijk plan opstellen met onder andere informatie zoals; wat doet jouw bedrijf, wat is jouw doelgroep, en wat zijn jouw wensen en jouw visie met oog op de toekomst

Aan de hand van dit gesprek zal een van onze designers een design maken. Dit design zal eerst in de vorm van een wireframe gemaakt worden. Dit is een heel simpele layout waarin duidelijk wordt welke elementen er allemaal in de website zullen komen en waar zij geplaatst zullen worden. Wanneer dit wireframe klaar is zal het voorgelegd worden bij jou. Eventuele aanpassingen maken we dan direct voor je zodat we direct verder kunnen met de volgende stappen.

Na akkoord van het wireframe zal de designer beginnen met het designen van het definitieve design. Dit design zal in een professionele tool zoals bijvoorbeeld Figma ontwikkeld worden zodat het makkelijk gedeeld en bekeken kan worden door de klant, maar ook door andere designers.

Kosten WordPress website

Wanneer je zelf al je keuze hebt gemaakt en een nieuwe website wilt laten ontwikkelen in WordPress, of misschien een beperkt budget hebt omdat je net jouw bedrijf gestart hebt, dan kan WordPress een uitkomst bieden. Je wilt een professionele website laten maken welke je zelf kan onderhouden en voorzien van teksten en foto's. WordPress zou in dit geval een prima uitkomst bieden.

WordPress biedt duizenden plugins gratis aan en heeft veel templates welke je voor een klein bedrag kan downloaden. Dit houdt in dat er veel development tijd bespaart kan worden en dat je geen website hoeft te laten ontwerpen omdat je nu gebruik maakt van een kant-en-klaar template. Dit klinkt natuurlijk als muziek in de oren voor elk startend bedrijf.

Websites maken in WordPress bespaart zoals aangegeven veel development tijd, de kosten zijn echter nog steeds afhankelijk van de wensen van de klant. Een WordPress website kan relatief snel opgezet worden, maar heeft wel wat configuratie nodig nog. Daarnaast zullen de plugins ook geïnstalleerd moeten worden en geconfigureerd. De kosten zijn dus sterk afhankelijk van de opties die je wilt hebben en de hoeveelheid plugins die wij moeten installeren. Ga je zelf de pagina's aanmaken en voorzien van teksten of wil je graag dat wij dat voor jou doen?

  • Over ons

  • Beltmolen 22
  • 3352XD, Papendrecht
  • Telefoon: +31 (0) 6 21 65 84 92
  • WhatsApp: +31 (0) 6 21 65 84 92
  • KVK: 82867208
  • NL02 ABNA 0101 9691 55
© 2005 ~ 2022 Digital Forge