Waarom Digital Forge ontwikkeld met WordPress

Op deze pagina leggen wij jou uit waarom wij kiezen voor WordPress en wat WordPress voor jouw bedrijf kan betekenen.

Waarom wij in WordPress ontwikkelen

WordPress: Een solide platform voor bedrijfskritische oplossingen.

WordPress is tegenwoordig een van dé Open Source CMS-systemen voor het beheren van webapplicaties. Zo zijn er uitgebreide mogelijkheden voor multi-site en multilingual configuraties en kan je met de duizenden beschikbare plug-ins snel slimme en gebruiksvriendelijke webapplicaties ontwikkelen.

Open source
Zelf content beheren
Duizenden plugins
Goed beveiligd

High-end WordPress oplossingen

Steeds meer organisaties ontdekken dat WordPress tegenwoordig een prima platform is om bedrijfskritische oplossingen mee te ontwikkelen. WordPress is tegenwoording één van de meest populaire CMS systemen voor het beheren van krachtige webapplicaties. WordPress heeft lage technische eisen waardoor iedere host het tegenwoordig wel kan onderbrengen.

WordPress bespaart je ontwikkelingstijd omdat er duizenden plug-ins te vinden zijn waarvan vele gratis zijn. Alleen al in de twee officiële directories zijn er meer dan 60.000 plug-ins en 9000 thema’s voor WordPress beschikbaar. De vraag is dus niet óf er een plug-in of een thema voor een bepaald doel bestaat, maar welke je moet kiezen.

WordPress is gratis

De software van WordPress is open source en gratis te downloaden. De hosting kost natuurlijk wel geld, maar WordPress zelf is geheel gratis voor iedereen!

Zelf beheren

WordPress is ontwikkeld met eenvoud in gedachte. Het werkt makkelijk en intuïtief. Geen abracadabra, ingewikkelde codes of andere niet te begrijpen taal.

Duizenden plugins

Plugins zijn kleine uitbreidingen voor specifieke functies en doeleinden. De bibliotheek van WordPress telt duizenden plugins. Sommige zijn zelf geheel gratis te gebruiken!

Zoekmachine vriendelijk

WordPress websites zijn out of the box SEO geoptimaliseerd en doen het dan ook goed in Google. Wil je toch gebruik maken van een plugin zoals bijvoorbeeld Yoast dan kan dat natuurlijk ook altijd!

Duizenden thema’s

Wordpress biedt duizenden gratis en betaalde thema’s aan. Dit is een zeer goede en goedkope oplossing. Natuurlijk kunnen wij ook een thema op maat ontwikkelen om zo perfect op jouw wensen aan te sluiten.

De WordPress community

Als veel mensen iets gebruiken en het populair wordt, leidt dat vaak tot het ontstaan van een of meerdere communities. Daarin wisselen al die gebruikers ervaringen uit op blogs, forums, Facebook en andere platformen. Of je nu dus inspiratie nodig hebt, of een vraag hebt, dan is de kans groot dat er ergens een community is welke jou kan helpen.

Jouw platform laten ontwikkelen in WordPress? Wacht niet langer en maak direct een afspraak!

  • Over ons

  • Beltmolen 22
  • 3352XD, Papendrecht
  • Telefoon: +31 (0) 6 21 65 84 92
  • WhatsApp: +31 (0) 6 21 65 84 92
  • KVK: 82867208
  • NL02 ABNA 0101 9691 55
© 2005 ~ 2022 Digital Forge