Waarom Digital Forge ontwikkeld met Shopify

Op deze pagina leggen wij jou uit waarom wij kiezen voor Shopify en wat Shopify voor jouw bedrijf kan betekenen.

Waarom wij in Shopify ontwikkelen

Shopify: Op een leuke manier een converterende webshop met professionele uitstraling bouwen

Shopify is hét platform om jouw webwinkel te starten. Het biedt veel opties en duizenden gratis plug-ins om uit te kiezen waarmee je jouw webwinkel kunt opzetten.

Het uiterlijk van je webwinkel is belangrijk, je wilt immers dat je klanten een zo goed mogelijke gebruikerservaring beleven wanneer ze op jouw webshop zitten. Shopify biedt je tientallen themes waaruit je kunt kiezen. Deze zijn kant en klaar, zodat je ze direct kunt gebruiken.

Dankzij deze thema's krijgt je webshop een professionele uitstraling. Je kunt de thema’s aanpassen aan je eigen smaak en aan de huisstijl van jouw bedrijf. Er zijn gratis thema's, maar ook betaalde themes beschikbaar waar je een kleine vergoeding voor betaald.

Shopify biedt jou een prima basis aan om verder op te bouwen en jouw webshop te laten groeien. Technische kennis is niet tot weinig nodig, en het installeren van plug-ins is een eitje!

Snel op te zetten
Makkelijk in onderhoud
Snel uit te breiden
Tijd en geld besparen

Simpeler, sneller, en eleganter

Shopify is een van de beste volledig gehoste e-commerce platformen die momenteel op de markt zijn. Shopify biedt verschillende abonnementen aan welke redelijk geprijsd zijn en geleverd worden met solide functies. Shopify ondersteund ook meerdere kanalen. Denk hierbij aan verkopen op onder andere Amazone, Facebook en Alibaba.

Shopify is een alles-in-één e-commerce platform welke bedrijven zal helpen om meer te verkopen en hun naamsbekendheid te vergroten. Shopify heeft ook veel geïntegreerde POS-systemen, dus dat is ook mooi meegenomen natuurlijk.

Met bijna vier miljoen e-commerce winkels aangedreven door Shopify heeft het zeker iets voor iedereen, toch?

Laag instapmodel

Met drie verschillende abonnementsprijzen biedt Shopify een laag instapmodel zodat iedereen aan de slag kan om zijn webshop op te zetten. Naarmate je groeit kan je het abonnement verhogen.

Alles-in-één

Shopify is een alles-in-één e-commerce platform. Er zijn duizenden betaalde en gratis plug-ins beschikbaar. Je hebt dus niks anders meer nodig en kunt direct volledig aan de slag en focussen op jouw webshop!

Designs

Shopify heeft duizenden professionele designs klaar staan welke je gratis, of voor een kleine vergoeding, kunt gebruiken voor jouw webshop. Binnen enkele minuten heb je deze geïmplementeerd en ben je klaar om te starten met verkopen.

Kanalen

Shopify maakt het mogelijk om te verkopen op verschillende kanalen. Denk hierbij aan onder andere Facebook, Amazon, Pinterest, Lyst, eBay, Google en Tik Tok. Je kunt op deze manier dus snel en simpel jouw verkoop bereik vergroten.

Shopify POS

Shopify biedt ook een prima POS systeem. Je kan dit systeem integreren met jouw bestaande systeem of je kan een abonnement afnemen bij Shopify. Je ontvangt dan van Shopify bonprinters, APG kassalades, streepjescodescanner en kaartlezers.

De Shopify community

Shopify biedt een zeer uitgebreide zelfhulp documentatie die je kan gebruiken om aan de slag te gaan. Deze documentatie is zowel voor beginners als voor experts erg handig. Daarnaast heeft Shopify zelf ook een digitale omgeving waar je gratis lessen kunt volgen om het platform beter te begrijpen en zo jouw omzet te vergroten.

Ook zijn er verschillende communities te vinden waar duizenden ontwikkelaars elkaar helpen met vragen over Shopify. Daarnaast zijn er ook veel tutorials te vinden met betrekking tot het ontwikkelen in Shopify.

Jouw webshop laten ontwikkelen in Shopify? Wacht niet langer en maak direct een afspraak!

  • Over ons

  • Beltmolen 22
  • 3352XD, Papendrecht
  • Telefoon: +31 (0) 6 21 65 84 92
  • WhatsApp: +31 (0) 6 21 65 84 92
  • KVK: 82867208
  • NL02 ABNA 0101 9691 55
© 2005 ~ 2022 Digital Forge