Waarom Digital Forge ontwikkeld met Laravel

Op deze pagina leggen wij jou uit waarom wij kiezen voor Laravel en wat Laravel voor jouw bedrijf kan betekenen.

Waarom wij in Laravel ontwikkelen

Laravel: Snel krachtige en toekomstbestendige webapplicaties ontwikkelen

Laravel is hét PHP framewerk voor het ontwikkelen van krachtige webapplicaties, platformen en API's. Laravel biedt een handige set aan tools waarmee je snel en simpel digitale tools kunt ontwikkelen. Dit is erg gunstig voor organisaties die webapplicaties willen ontwikkelen die zijn toegespitst op hun specifieke bedrijfsprocessen.

Open source
Makkelijk in onderhoud
Snel uit te breiden
Tijd en geld besparen

Simpeler, sneller, en eleganter

Laravel is hét open-source PHP web framework dat voldoet aan alle eisen voor moderne webapplicaties. Het is ontwikkeld om het ontwikkelen van webapplicaties simpeler, sneller, en eleganter te maken zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit.

Veel voorkomende functionaliteiten worden in Laravel als bouwstenen meegeleverd. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van e-mails, het afhandelen van formulieren, validaties en authenticatie maar ook de communicatie met een database.

Dat betekent dat developers dankzij dit framewerk sneller kunnen ontwikkelen omdat ze minder energie en tijd hoeven te steken in veelvoorkomende componenten. Daar in tegen kan er dus meer aandacht naar de functionaliteiten gaan die jouw applicatie uniek maken en de gebruiker een zo goed mogelijke gebruikerservaring geven.

Daarnaast heeft Laravel ook mogelijkheden ingebouwd voor het uitgebreid testen van jouw code. Dit betekend dus dat je de code kwaliteit kan waarborgen en veel bugs kunt voorkomen.

Bouwstenen

Met een arsenaal aan handige bouwstenen kun je snel een geheel op maat ontwikkeld platform neerzetten en je gebruikers een fantastische gebruikerservaring bieden.

Community

Laravel heeft een grote community van ervaren developers en agencies welke steeds actief verder ontwikkelen aan het platform. Ook vind je verschillende fora op het internet voor al jouw vragen.

Open source

Doordat het Laravel-framework open source is, staat het open voor extensie. Er zijn enorm veel third-party componenten, packages en plug-ins om je applicatie verder uit te breiden welke vaak kosteloos gebruikt kunnen worden.

Beveiliging

Laravel beschermt out of the box jouw applicatie al op veel veschillende manieren. SQL-injection, CSRF-aanvallen, cookies en wachtwoorden worden allemaal automatisch beveiligd. Dit, en nog veel meer krijg je gratis in Laravel!

Less is more

Door de eenvoudige code is een applicatie die gebouwd is in Laravel vaak stabiel en heel betrouwbaar. Daarnaast is de applicatie ook goed te onderhouden en snel en simpel uit te breiden. kostenbesparend dus.

De Laravel community

Omdat Laravel open-source is en inmiddels door meer dan 50.000 developers gebruikt wordt betekend dit dat er veel gedetailleerde documentatie en heel veel hulplijnen te vinden zijn. Zou er onverwachts toch ergens een beveiligingslek gevonden worden, dan reageren de ontwikkelaars daar snel op met een update.

Ook zijn er verschillende communities te vinden waar duizenden ontwikkelaars elkaar helpen met vragen over Laravel. Daarnaast zijn er ook veel tutorials te vinden met betrekking tot het ontwikkelen in Laravel.

Jouw platform laten ontwikkelen in Laravel? Wacht niet langer en maak direct een afspraak!

  • Over ons

  • Beltmolen 22
  • 3352XD, Papendrecht
  • Telefoon: +31 (0) 6 21 65 84 92
  • WhatsApp: +31 (0) 6 21 65 84 92
  • KVK: 82867208
  • NL02 ABNA 0101 9691 55
© 2005 ~ 2022 Digital Forge