Waarom linkbuilding belangrijk is

Waarom is linkbuilding zo belangrijk? Plus gratis backlinks!

In dit artikel zullen bespreken wat domein autoriteit en pagina autoriteit zijn en waarom ze belangrijk zijn voor de positie van jouw website in de zoekresultaten.

Daarnaast zal ik uitleggen wat een natuurlijk linkprofiel is en waar je op moet letten bij het verzamelen van links.

We zullen ook bespreken hoe je relevante links kunt krijgen en hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw linkprofiel er natuurlijk uitziet.

Tot slot zullen we het hebben over de belangrijke rol van content bij het verbeteren van de positie van jouw website en hoe de positie van jouw website in de zoekresultaten wordt bepaald.

Domein autoriteit & pagina autoriteit

Domein autoriteit (DA) en pagina autoriteit (PA) zijn termen die worden gebruikt om de waarde en betrouwbaarheid van een website of pagina te meten. Ze worden gebruikt door tools zoals Semrush, Ahrefs en MOZ om de rangschikking van websites in te schatten. Hoe hoger de DA en PA, hoe groter de kans dat de website of pagina hoger wordt gerangschikt in de zoekresultaten volgens deze tools.

Google hanteert natuurlijk zijn eigen formule voor het bepalen van deze waardes. Helaas weet niemand hoe Google zijn berekeningen doet, daarom zal je ook vaak een verschil zien tussen de schattingen van verschillende tools zoals Semrush, Ahrefs en MOZ.

Semrush kan bijvoorbeeld een DA van 20 toekennen aan jouw website, terwijl MOZ een DA van 28 toekent. Al deze platformen hebben hun eigen manier van berekenen ontwikkeld en daarom zie je vaak verschillen.

Domein autoriteit wordt beïnvloed door factoren zoals de leeftijd van de website, de kwaliteit en relevantie van de inhoud, de hoeveelheid verkeer, de hoeveelheid en kwaliteit van links die naar de website verwijzen, en de algemene reputatie van de website.

Pagina autoriteit wordt beïnvloed door soortgelijke factoren als domein autoriteit, maar richt zich specifiek op de individuele pagina’s van een website.

Wat is een natuurlijk linkprofiel?

Een natuurlijk linkprofiel is een verzameling links die op natuurlijke wijze naar een website verwijzen. Dit betekent dat de links afkomstig zijn van andere websites die uit zichzelf hebben besloten om naar de website te linken, omdat de inhoud van de website waardevol of relevant is voor de gebruikers van die andere websites.

Een natuurlijk linkprofiel bevat een mix van verschillende soorten links, zoals links vanaf sociale media, links vanaf blogs, links vanaf directory websites, en links vanaf andere relevante websites. Het is belangrijk dat het linkprofiel van een website er natuurlijk uitziet en niet teveel gefocust is op één type link of van één bron.

Interne links

Interne links zijn links binnen een website die verwijzen naar andere pagina’s op dezelfde website. Interne links helpen bij het navigeren van de website, en zorgen ervoor dat zoekmachines de structuur en hiërarchie van de website beter begrijpen.

Interne links kunnen ook helpen bij het verspreiden van waarde en autoriteit over de verschillende pagina’s van een website, en kunnen daardoor bijdragen aan de zoekresultaten van de website.

Externe links

Externe links zijn links vanaf andere websites die verwijzen naar de website waarop je je richt. Externe links zijn belangrijk voor het opbouwen van autoriteit en waarde voor een website, en dragen bij aan het verbeteren van de positie van de website in de zoekresultaten.

Het is belangrijk om te zorgen dat externe links van hoge kwaliteit zijn en afkomstig zijn van websites die relevant zijn voor de inhoud van jouw website.

Links verzamelen

Als je links wilt verzamelen, zijn er een aantal factoren om rekening mee te houden:

Autoriteit van de website

Hoe hoger de autoriteit van de website die naar jouw website linkt, hoe meer waarde dit heeft voor jouw website.

Relevantie van de link

Links vanaf websites die gerelateerd zijn aan jouw onderwerp of niche hebben meer waarde dan links vanaf niet gerelateerde websites.

Plaats op de website

Links die hoger op de pagina staan, bijvoorbeeld in de hoofdtekst of in de navigatiebalk, hebben over het algemeen meer waarde dan links die onderaan de pagina staan.

Ankertekst

De ankertekst is de zichtbare tekst van een hyperlink. Het is belangrijk om relevante en natuurlijke ankerteksten te gebruiken die passen bij de inhoud van de pagina waarnaar wordt gelinkt. Overmatig gebruik van exacte zoekwoorden als ankertekst kan als spam worden beschouwd en kan de positie van de website negatief beïnvloeden.

Hoe kom je aan relevante links?

Er zijn verschillende manieren om relevante links te krijgen. Een goede strategie is om waardevolle content te maken die mensen willen delen en waar anderen naar willen linken.

Door het schrijven van hoogwaardige artikelen, het maken van interessante infographics, het bieden van gratis tools of het produceren van boeiende video’s kan er organisch links gegenereerd worden.

Daarnaast kun je ook actief linkbuilding doen door bijvoorbeeld contact op te nemen met andere websites in jouw niche en te vragen of ze een link willen plaatsen naar jouw website.

Echter moet je oppassen met het verkrijgen van backlinks, vermijd spam praktijken zoals het kopen van links of het deelnemen aan link uitwisselingen. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor de positie van jouw website in de zoekresultaten.

Zorg voor een zo natuurlijk mogelijk linkprofiel

Zoals eerder vermeld, is een natuurlijk linkprofiel belangrijk voor de positie van jouw website in de zoekresultaten. Dit betekent dat je moet proberen om links op een organische en natuurlijke manier te verzamelen. Vermijd bijvoorbeeld het gebruik van exact dezelfde ankertekst voor elke link, en zorg voor een mix van verschillende soorten links.

Content is King

Een van de belangrijkste factoren voor het verbeteren van de positie van jouw website in de zoekresultaten is het produceren van hoogwaardige en relevante content.

Dit betekent dat je inhoud moet maken die nuttig is voor de gebruiker en die antwoorden biedt op hun vragen. Door waardevolle inhoud te maken die mensen willen delen en waar anderen naar willen linken, kunnen er organisch links gegenereerd worden.

Hoe wordt mijn positie in Google bepaald?

De positie van jouw website in de zoekresultaten wordt bepaald door een algoritme dat wordt gebruikt door zoekmachines zoals Google.

Het algoritme is gebaseerd op verschillende factoren, waaronder de relevantie en kwaliteit van de inhoud op jouw website, de autoriteit van jouw website en de hoeveelheid en kwaliteit van de links die naar jouw website verwijzen.

Zoekmachines gebruiken complexe algoritmes om deze factoren te beoordelen en te wegen, en om de meest relevante en waardevolle resultaten te tonen aan hun gebruikers.

Het is belangrijk om je te richten op het produceren van hoogwaardige content en het opbouwen van een natuurlijk linkprofiel om de positie van jouw website in de zoekresultaten te verbeteren.

Het is dus belangrijk dat je altijd probeert om zo goed mogelijk en zo veel mogelijk informatie te geven die relevant is aan het onderwerp waar jouw pagina over gaat.

Waar kan ik kwalitatieve backlinks kopen?

Er zijn een aantal platformen waar je kwalitatieve backlinks kunt kopen. Op deze manier weet je precies wat je krijgt, waar je aan toe bent, en kun je met een gerust hart backlinks kopen zonder bang te hoeven zijn dat Google minpunten zal toekennen aan jouw website.

Onderstaand vind je de drie meest populaire websites voor het kopen van kwalitatieve backlinks:

  1. https://www.whitepress.com/
  2. https://allthewayup.nl
  3. https://hulc.nl/

Kan ik gratis backlinks krijgen?

Er zijn op het internet meer dan genoeg backlinks te vinden die je gratis kunt krijgen. Het is belangrijk dat je onthoud dat je een gevarieerd linkprofiel nodig hebt. Dus backlinks van wat lagere kwaliteit, hogere kwaliteit, blogs, forums, websites en noem maar op. Variatie is belangrijk.

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie en kan de online vindbaarheid van je eigen website vergroten. Een goede manier om nieuwe backlinks te krijgen, is door gratis backlinks te verkrijgen.

Helaas zijn gratis backlinks niet altijd van goede kwaliteit, wat de ranking van je website kan schaden. Het is daarom belangrijk om een goede keuze te maken en te kijken naar de kwaliteit van de site waar je een backlink krijgt. Startpagina’s zijn een bekend voorbeeld van sites waar je gratis backlinks kunt krijgen, maar deze zijn niet altijd van goede kwaliteit.

Een goede manier om kwalitatieve gratis backlinks te verkrijgen, is door contact op te nemen met andere bloggers of ondernemers in je niche. Vraag of ze een backlink willen plaatsen in ruil voor een backlink naar hun eigen site. Je kunt ook een reactie plaatsen onder een blogpost en hierbij je eigen site vermelden.

Er zijn ook diverse gratis tools beschikbaar waarmee je de backlinks van concurrenten kunt bekijken. Zo kun je zien waar zij hun backlinks vandaan halen en proberen om op dezelfde sites een backlink te krijgen. Een voorbeeld van zo’n tool is Ahrefs Backlink Checker.

Een eenvoudige manier om gratis backlinks te krijgen, is door je aan te melden bij een Nederlandse bedrijvengids of andere sites waar je gratis een link kunt plaatsen. Houd er wel rekening mee dat deze links vaak nofollow links zijn en dus minder effect hebben op de ranking van je site.

Als je zelf artikelen schrijft, is het een goed idee om hierin links te plaatsen naar andere relevante sites en artikelen. Hiermee voeg je waardevolle informatie toe voor je bezoekers en vergroot je de kans dat andere sites naar jouw content gaan linken.

Kortom, er zijn veel mogelijkheden om gratis backlinks te verkrijgen. Probeer een aantal van deze tips uit en houd de score bij met behulp van een backlink checker tool. Met een goed stuk content en de juiste linkbuilding strategie kun je de vindbaarheid van je site in korte tijd flink laten stijgen.

Let wel op dat je je aan de verplichte vereiste velden en regels van de beheerder houdt bij het plaatsen van backlinks. En uiteraard is het belangrijk om de rechten van andere teksten en informatie te respecteren. Als je vragen hebt, neem dan contact op voor een vrijblijvend antwoord.

Lees ook

Lees ook onze andere SEO artikelen:

Gratis backlinks

Als je op zoek gaat naar goede backlinks voor jouw website, dan kan het een interessant idee zijn om te kijken naar de mogelijkheden voor gratis backlinks.

Het is helaas niet altijd makkelijk om nieuwe backlinks te krijgen zonder ervoor te betalen, maar er zijn wel degelijk opties waarbij je geen geld hoeft neer te leggen. Een goede keuze is bijvoorbeeld om startpagina’s te bekijken die zich richten op jouw niche. Hier kun je vaak gratis een backlink krijgen door simpelweg een reactie te plaatsen met jouw url. Let wel op dat sommige startpagina’s een verplichte invulling van de vereiste velden hanteren, zoals het invullen van tags en producten.

Een andere manier om gratis backlinks te krijgen is door te kijken naar blogs en websites die interessant zijn voor jouw doelgroep. Schrijf een stuk tekst dat hierop aansluit en vermeld jouw url in de tekst. Vaak vinden beheerders het prima om een backlink te plaatsen als jouw artikel voldoet aan hun criteria.

Het creëren van interessante content is dus cruciaal bij het vergroten van jouw online vindbaarheid. Daarbij is het belangrijk om te weten dat zoekmachines als Google de score van een website mede bepalen aan de hand van het aantal verwijzende domeinen en backlinks.

Een hoop mensen zeggen dat het lastig kan zijn om goede backlinks te vinden, maar met de juiste aanpak en tools is het zeker mogelijk. Probeer bijvoorbeeld eens de Ahrefs Backlink Checker, een eenvoudige tool waarmee je een overzicht krijgt van de backlinks van jouw concurrenten. Je kunt ook de Nederlandse bedrijvengidsen scannen om te zien waar jouw concurrenten gelinkt worden.

Als ondernemer wil je natuurlijk dat jouw website zo hoog mogelijk scoort in de zoekresultaten van Google. Het verkrijgen van kwalitatieve gratis backlinks kan hierbij een grote rol spelen. Geef jouw website een boost en begin actief te zoeken naar mogelijkheden om jouw backlink profiel te verbeteren. Schrijf interessante artikelen, neem contact op met andere websites en plaats reacties waar mogelijk. Veel succes!

Onderstaand vind je een gigantische lijst met websites waar je een gratis backlink kunt krijgen. Je kunt de links met een online tool scannen op het domain authority als je die wilt weten.

https://zobuz.com/
https://artdaily.com/
http://dsnews.co.uk/
https://greenrecord.co.uk
https://entrepreneursbreak.com/
https://realitypaper.com
https://techduffer.com
https://ventsmagazine.com
https://techbullion.com
https://divingdaily.com
http://techdailytimes.com/
https://ridzeal.com
https://publicistpaper.com
http://mynewsfit.com
https://myurlpro.com
https://readesh.com
https://soft2share.com
https://stuffablog.com
https://scooparticle.com
http://weeklyavoid.com
https://scoopearth.com
https://googdesk.com
https://secrecyfilm.com
https://storifygo.com
https://12disruptors.com
https://nairaland.com
https://mynewsfit.com
https://timebusinessnews.com
https://myurlpro.com
https://readesh.com
https://www.theyellowtimes.com
https://www.techdailypro.com
https://Winamarket.com
https://weeklyavoid.com
https://Universelcbd.com
https://universelblog.com
https://topnewsnet.com
https://topicstalk.com
https://timesofpaper.com
https://timesoffuture.com
https://timebusinessnews.com
https://theyellowtimes.com
https://theodysseyonline.com
https://thecareup.com
https://Techywild.com
https://technictimes.com
https://techhubinfo.com
https://techdailytimes.com
https://stuffablog.com
https://storifygo.com
https://stickmyworld.com
https://steemit.com
https://soft2share.com
https://shortkro.com
https://secrecyfilm.com
https://scoopearth.com
https://scooparticle.com
https://readesh.com
https://publicistpaper.com
https://profitsbridge.com
https://pickerworld.com
https://nybpost.com
https://newsnero.com
https://newsabey.com
https://nairaland.com
https://myurlpro.com
https://mynewsfit.com
https://medium.com
https://Marketnews360.com
https://Mapplecare.com
https://magzinepad.com
https://Linkersglobal.com
https://Latestnews360.com
https://Latestfashion4u.com
https://laredvirtua.com
https://Jackmizesupport.com
https://ibusinessday.com
https://ibusinessdav.com
https://Haakblog.com
https://Grabberbusiness.com
https://Gotourtips.com
https://Gamezonehub.com
https://forbesnews247.com
https://febworldnews.com
https://Fashionlures.com
https://Die4tech.com
https://dailysocialnews.com
https://dailysocialnews.com
https://dailybusinesspost.com
https://cnnvoice.com
https://cnnvoice.com
https://bloglovin.com
https://besttechblogger.com
https://behance.net
https://atoallinks.com
https://amarketjournal.com
https://abhype.com
https://12disruptors.com

https://www.diigo.com
https://hub.docker.com
http://intensedebate.com
https://cycling74.com/
http://bibliocrunch.com
https://www.fitday.com
https://myspace.com
http://onlineboxing.net/
https://www.vox.com/
https://www.eater.com
https://coub.com
https://www.theverge.com
https://slides.com/
http://www.sbnation.com/
http://companylistingnyc.com/
http://visual.ly
http://www.polygon.com
http://www.effecthub.com
https://www.racked.com
https://www.bitsdujour.com
http://www.wikidot.com
https://www.jigsawplanet.com/
https://letterboxd.com/
https://www.diggerslist.com/
https://www.inkitt.com/
https://www.bitrated.com/
https://app.roll20.net/
https://www.airplane-pictures.net/
https://architecture-jobs.architizer.com/
https://www.careersinlighting.com/
https://www.allmyusjobs.com/
http://www.folkd.com
https://leetcode.com/
https://giphy.com/
https://allmynursejobs.com/
https://aboutnursernjobs.com/author
https://www.railsroot.com/
https://www.viki.com
https://www.behance.net/
https://abouttherapistjobs.com/
https://jobs.newtimes.co.rw/employers/723305-stinson813
https://www.wvhired.com/
https://www.playping.com
https://www.metal-archives.com
http://www.homeinspectionforum.net
https://seekarticles.com/
https://edex.adobe.com
https://issuu.com
https://www.mixcloud.com/
https://careers.societyforcryobiology.org/profiles/2272859-frank-duggan
http://www.atlasobscura.com
https://www.techinasia.com/
http://photography.ca/Forums/
https://5×4.co.uk/
https://www.worldphotographyforum.com/
https://www.polygon.com/
https://www.eater.com/

https://ridzeal.com
https://timebusinessnews.com
https://hazelnews.com
https://modcanyon.com
https://newscarter.com
https://backstageviral.com
https://zeelase.com
https://howard-bison.com
https://evokingminds.com
https://krafitis.com
https://yoursanswer.com
https://readesh.com
https://minibighype.com
https://spensershope.org
https://biutifuloficial.com
https://streetofstyles.com
https://mynewpinkbutton.com
https://cocoandcreme.com
https://fashionlobby.ca
https://fashionsmag.co.uk
https://fashionstype.com
https://rechargefashion.com
https://n-jinny.com
https://tipsfamilia.com
https://atoallinks.com
https://easemybrain.com
https://newfashiontrends.co.uk
https://fashionimp.com
https://thefashionblog.co.uk
https://bazaardaily.com
https://memorialdafama.com
https://womenbasics.ca
https://piticstyle.com
https://bns-fashion.com
https://thefabricexchange.com
https://proyektoweb.com
https://fashionsstyle.org
https://saytik.net
https://fashioningthenew.com
https://womenlikethat.co.uk
https://funpub.net
https://fashionlinked.com
https://Scoopearth.com
https://theodysseyonline.com
https://timebusinessnews.com
https://cybersectors.com
https://dailybusinesspost.com
https://zupyak.com
https://usanutritioncenter.com
https://dailybusinesspost.com
https://businessesinsiders.com
https://zeelase.com
https://techniify.com
https://Kroxen.com
https://insiderforbes.com
https://ebrtimes.com
https://partyflock.nl
https://dochub.com
https://diggerslist.com

Pinterest
Instagram
Google sites
Flickr
Tumblr
Behance
500px
Deviantart
TikTok
twitter
linkedin
facebook
society6
theperfectwedding
reddit
crevado
etsy
fbg
pexels
shutterfly
weebly
wix
webnode
webstarts
jimdo
site123
weblow
mozello
strikingly
imcreator
About
freeeup
hotfrog
mkb-bedrijvengids
openingstijden
quora
alleadressen
bedrijfstelefoongids
bedrijvenblad
cylex
Google business
detelefoongids
drimble
europages
fbg
Fiverr
freelancer
hardforum
locanto
mijnzzp.nl
places
scribd
tuugo
uw-adres.nl
whitepress
aboutus.com
statvoo
Fok
Frankwatching
webwiki
redbubble
shutterfly
daniweb
creativelive
fotocommunity
morguefile
lomography
divephotoguide
Guru
logopond
peerspot
yelp
mapleprimes
jouw-start
goedbegin.nl
sortlist
photopeach
homify
insanelymac
jovoto
exposure
portfoliopen
fotografie
Pixabay
pexels
freepik
shutterstock
Unsplash
storyblocks
vecteezy
Adobe stock
istockphoto
vimeo
imgur
gettyimages
wordpress
netlify.com
github
Feedburner
giphy
qnap
creativecow
startkabel
bokt
macfreak
stappen-shoppen
mooirooi
cabla
creativelive
thephotoforum
dpreview
portfoliobox
smugmug
youpic
etejo
krachelart
rhizome
artmight
artstation
gotartwork
painterfactory
gbibp
trendri
gust
gust
blooloop
themoneyshed
businessforum
dailyfunder
dandad
earnthatbuck
bizwarriors
plowsite
twine
admin-talk
hrcypher
businessadviceforum
11880
spoke
addyp
allebedrijvenonline
crevado
linktoevoegen
list
wattpad
weheartit
minds
factorio
zippyshare
seedandspark
livejournal
github
slideshare
angelfire
disqus
myspace
4shared
instructables
slashdot
evernote
aol
goodreads
pastebin
twitch
academia
rottentomatoes
scoop
flipboard
answers
reverbnation
knowyourmeme
mixcloud
steampowered
amazon
Wix
blogger
wikidot
edublogs
diigo
yola
opendiary
sitew
buzzfeed
soundcloud
gravatar
xing
trello
crunchyroll
vocabulary
instapaper
boredpanda
sketchfab
podomatic
colourlovers
openstreetmap
makeagif
imagevenue
geocities
coub
producthunt
frontiersin
dreamwidth
peatix
techinasia
edublogs
lookbook
mindmeister
calendly
fark
ello
adsoftheworld
letterboxd
fontspace
zotero
graphicriver
digg
dribbble
last
cplusplus
archilovers
ipernity
visualhunt
feedspot
aboutus
booksie
vwvortex
giantitp
efestivals
easyuefi
mootools
hwbot
knowem
slideserve
spoke
writerscafe
steepster
artwanted
listography
icheckmovies
theloop
schoolofeverything
vbprofiles
measuredup
startupranking
godotengine
cloudme
aprelium
hawkee
citysquares
anotepad
huntingnet
betapage
yumpu
codester
threadless
pearltrees
vingle
Firefox
headwayapp
brownbook
lacartes
ezlocal
mediafire
trustpilot
issuu
sourceforge
worldphoto
kinja
dreamstime
sitepoint
hubpages
boredpanda
boingboing
cheezburger
fanpop
ranker
unity
yumpu
storeboard
bookmymark
bookmarkmonk
votetags
wallclassifieds
dev
freeadstime
bizsugar
zoho
fandom
wijtrouwen
trouwforum
nootheme
musicspace
dailyfunder
voxmedia
powwows
uniquethis
nationalebeeldbank
photodrome
udemy
udemy
footo
zoom
moz
meetup
about
lensguild
viva
Clubsnap
talkphotography
photofacts
archive.org
librarything
dailyfunder
voxmedia
weddingguidetest
ztndz
kiripo
styleforum
maxforlive
astronomy
unilang
webmastersun
onlinewebmarks
enworld
youmagine
hercampus
werkaandemuur
ohmyprints
slides.com
24baby
affilorama
bookandreader
answerhighway
chordie
seosubmitbookmark
devpost
affiliatefix
alignable
blogarama
aboutus
myblogu
000webhost
e27.co
anchor.fm
f6s.com
aligarhbn
acorndomains
indiegogo
selfieoo
artistecard
vocal.media
wikipedia
imageshack
startupmatcher
acewebdirectory
webwiki
bloglovin
veoh


https://gezow.com
https://infobron.nl
https://sbnation.com
https://yalwa.nl
https://opendi.nl
https://infoisinfo.co.uk
https://infobel.com
https://photodrome.nl
https://fashionunited.nl
https://forum.nikon-club-nederland.nl
https://babybytes.nl
https://forum.belgiumdigital.com
https://tweakers.net
https://oypo.nl
https://nederpix.nl
https://analoogfotoforum.nl
https://lancelots.nl
https://ouders.nl
https://oudersvannu.nl
https://zwangerschapspagina.nl
https://24baby.nl
https://deleukstetaarten.nl
https://forum.tele2.nl
https://123rf.com
https://birdpix.nl
https://seniorennet.be
https://waarneming.nl
https://mamaplaats.nl
https://forumfeminarum.nl
https://eosdigitaal.nl
https://olympus-consumer.com
https://mijnbedrijf.indebuurt.nl
https://answers.microsoft.com
https://jotform.com
https://worldcat.org
https://forum.qnap.com
https://forum.onemorething.nl
https://higherlevel.nl
https://mywed.com
https://deleukstetaarten.nl
https://inside.com
https://easytradeway.com
https://jobs.thetab.com
https://thrillon.com
https://mifare.net
https://allmyfaves.com
https://yoys.nl
https://engineering.com
https://diode.zone
https://intensedebate.com
https://https://cycling74.com/
https://vindjeviahier.nl
https://fontspace.com
https://guides.co
https://infoisinfo.nl
https://frontiersin.org
https://bcgforums.com
https://toptohigh.com
https://adverteren.goedbegin.nl
https://minsterwhat.nl
https://bibliocrunch.com
https://hotfrog
https://forum.bodybuilding.nl
https://fitday.com
https://foursquare
https://cybo.com
https://linktr.ee
https://hubspot.com
https://producthunt.com
https://owler.com
https://yellow.place
https://hub.docker.com
https://onmogul.com
https://livejournal.com
https://academia.edu
https://voxmedia.com
https://shoot.be
https://belgiumdigital.com
https://zakelijkforum.kpn.com
https://growthhackers.com
https://gta5-mods.com/
https://europages.co.uk
https://fashionunited.nl
https://openphotographyforums.com
https://vk.com
https://skyrock.com
https://filefactory.com
https://getdpi.com
https://stock-board.info
https://freethinker.nl/forum/
https://ikbenzwanger.com
https://classifiedsfactor.com
https://eos-magazine-forum.com
https://airplane-pictures.net
https://jetphotos.com
https://birdforum.net/
https://photo.net
https://itsmyurls.com/
https://triptipedia.com
https://seelink.app
https://fotobabble
https://cloudinary.com
https://linktr.ee
https://misterwhat.nl
https://pinshape.com
https://ebaumsworld.com
https://alltop.com
https://startsuper.nl
https://keycdn.com
https://shuttertalk.com
https://viewbug.com
https://gtincodes.com
https://fredmiranda.com
https://tusblogos.com
https://fstoppers.com
https://isblog.net
https://tribunablog.com
https://uzblog.net
https://zegmaaryes.nl
https://imgbb.com
https://permanentelinks.nl
https://mixcloud.com
https://picturepush.com
https://betterphoto.com
https://taringa.net
https://gurushots.com
https://osnabruecker.com
https://funnyjunk.com
https://blogflux.com
https://postimages
https://onlinezakengids.nl
https://imagebam.com
https://schrijfartikel.nl
https://fanpop.com
https://steemit.com
https://blogs.sapo.pt

3 thoughts on “Waarom is linkbuilding zo belangrijk? Plus gratis backlinks!”

  1. Pingback: Alles wat je moet weten over Off-page SEO voor je bedrijf

  2. Pingback: Je website hoger in Google laten ranken - Digital Forge

  3. Pingback: Gratis backlinks - Waarom gratis backlinks een slecht idee zijn - Digital Forge

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *