Waarom

Waarom je voor Digital Forge moeten kiezen?

Bij Digital Forge staat kwaliteit op één. Een perfecte gebruikerservaring en de hoogst mogelijke kwaliteit zijn onze prioriteit.

Digital Forge denkt niet alleen met jou mee, maar ook vooruit! Door jouw expertise met die van ons te verweven creëren wij samen de ideale websites voor jouw klanten.

In tegenstelling tot veel andere bedrijven levert Digital Forge geen kwaliteit in voor kwantiteit. Je krijgt bij ons wat beloofd is met de hoogst mogelijke kwaliteit. Ons doel is een langdurige, betrouwbare en transparante samenwerking.

Scores van onze websites

Natuurlijk vinden wij ook de beveiliging heel belangrijk, daarom besteden wij ook veel tijd aan het configureren en beveiligen van jouw server.

Beveiliging van servers

Iets wat door ons opgeleverd is zal super snel, efficiënt en stabiel werken. Ook zal het met oog op de toekomst snel en simpel uit te breiden zijn omdat wij enkel gebruik maken van open-source software en deze op de best mogelijke manier inzetten. Welke software wij gebruiken en hoe wij deze inzetten bekijken wij per klant en per project om zo de beste keuze voor de klant en het project te maken, ook met oog op de toekomst.

Wij zijn een transparant bedrijf. Dit houdt in dat je totale inzage hebt in het project dat wij voor jou ontwikkelen. Je kan ten alle tijden inzien waar en wanneer we met iets bezig zijn en hoe lang we daar mee bezig zijn. Zijn we eerder klaar dan gepland, dan betaal je ook minder, of we gaan direct door met de volgende sprint!

Omdat Digital Forge niet bang is voor nieuwe technieken, lopen wij voorop veel van onze concurrenten. Hierbij mag je denken aan technieken om de maximale snelheid, efficiëntie en stabiliteit te behalen, maar ook om de code schoon en simpel te houden. Iets wat zeker voor meerjarige projecten erg belangrijk is.

Klaar om te Digitaliseren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Over ons

  • Beltmolen 22
  • 3352XD, Papendrecht
  • Telefoon: +31 (0) 6 21 65 84 92
  • WhatsApp: +31 (0) 6 21 65 84 92
  • KVK: 82867208
  • NL02 ABNA 0101 9691 55
© 2005 ~ 2022 Digital Forge