E-commerce
E-commerce

E-commerce bij Digital Forge

U bent op zoek naar een partner om uw producten te digitaliseren en uw klanten de best mogelijke online ervaring te geven?

Een webwinkel is voor de meeste winkels tegenwoordig niet meer weg te denken. Steeds meer en meer mensen shoppen tegenwoordig lekker vanuit thuis. Het is daarom belangrijk dat ook jouw winkel 24 uur per dag beschikbaar is voor al jouw klanten.

Wat wij doen in de fase e-commerce:

 1. UX audit
 2. Concept design
 3. User interface design
 4. Development
 5. Oplevering

1) UX audit

Voordat er überhaupt iets wordt ontwikkeld starten wij altijd met een onderzoek. Dit onderzoek wordt gedaan om inspiratie op te doen om zodoende een richting voor de algemene look en feel te definiëren, maar ook om onderzoek te doen naar de concurrentie en hoe zij het aanpakken.

2) Concept design

De volgende stap is het uittekenen van de wireframes. Hierbij wordt nog niet gekeken naar de uitstraling maar ligt de focus op het uitwerken van de bezoekers eis en de componenten die wij nodig gaan hebben. Hoe gaat alles functioneren en op welke manier worden alle pagina's ingedeeld en met elkaar verbonden zodat de eindgebruiker op een simpele en snelle manier de informatie kan vinden waar hij naar op zoek is.

3) User interface design

De digitale reis van de eindgebruiker wordt tot een volwaardige beleving uitgewerkt, waar de branding van jouw bedrijf tot in detail verweven is. Naast een frisse, sterke en consistente uitwerking van het design laten we het geheel ook tot leven komen door leuke animaties toe te voegen welke de beleving van de eindgebruiker nog leuker maken.

Het doel is om het de eindgebruiker zo leuk en makkelijk mogelijk te maken om door de website heen te navigeren en de informatie waarnaar hij op zoek is te vinden. We zoeken altijd de perfecte combinatie tussen gebruiksvriendelijkheid en esthetische waarde zonder dat deze elkaar in de weg zitten.

4) Development

Vervolgens gaan wij door naar het "development" proces. Meer hierover kunt u op de pagina development lezen.

5) Oplevering

Ook na het opleveren van de website sta je niet alleen. Wij staan paraat voor al jouw vragen en om je, indien nodig, te begeleiden en helpen.

Het is belangrijk om goed in kaart te brengen wat op langere termijn het doel van je business is. Dat is het startpunt voor het kiezen voor een geschikt platform. Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem vrijblijvend contact met ons op en een van onze specialisten helpen u graag om een goede keuze te maken.

Super snelle, efficiënte en stabiele webwinkels

Wij ontwikkelen de backend (API) in de meeste gevallen in Golang. Dit houdt in dat de communicatie van uw webwinkel van de snelst mogelijke snelheden kan genieten. Ook het genereren van rapporten, facturen en overige zaken zullen enorm snel gebeuren in tegenstelling tot een platform ontwikkeld in PHP. Golang biedt enorm veel snelheid winst ten opzichten van PHP. Daarnaast is het een ontzettend efficiënte en stabiele taal waarmee toekomstbestendige onderdelen ontwikkeld kunnen worden die met oog op de toekomst ook snel en simpel uit te breiden zijn.

De front end ontwikkelen wij meestal in NuxtJs. Nuxt is een Javascript framework waarmee we razendsnelle websites kunnen ontwikkelen met, indien gewenst, allemaal mooie animaties. Zoekmachines vinden het tegenwoordig heel belangrijk dat websites super snel en efficiënt zijn. Dit is een koud kunstje met Nuxt!

Naast de snelheid biedt Nuxt nog veel meer voordelen, bijvoorbeeld het gebruik van componenten. Een component kan hergebruikt worden. Dit scheelt development tijd en dus geld. Ook komt het de code kwaliteit ten goede wat zeer belangrijk is.

Een beperkt budget, of toch liever Wordpress?

Naast op maat ontwikkelde webwinkels, kan je bij ons ook terecht voor een webwinkel ontwikkeld in WooCommerce (Wordpress) of in Shopify. Wij zorgen er met mooie designs en een goede techniek voor dat jouw webshop maximaal presteert.

Een webwinkel ontwikkeld in WooCommerce of Shopify zal prima werken voor de meeste startende bedrijven. Echter op de langere termijn, zeker wanneer je bedrijf groeit, zal je beperkingen gaan tegenkomen waardoor de meeste bedrijven toch vaak een webwinkel op maat laten ontwikkelen.

Onze specialisten brainstormen graag met jou om te kijken welke optie het beste bij jouw bedrijf en visie past.

Plan nu een belafspraak in
 • Over ons

 • Beltmolen 22
 • 3352XD, Papendrecht
 • Telefoon: +31 (0) 6 21 65 84 92
 • WhatsApp: +31 (0) 6 21 65 84 92
 • KVK: 82867208
 • NL02 ABNA 0101 9691 55
© 2005 ~ 2022 Digital Forge