Over ons

Meer weten over Digital Forge?

Digital Forge is een full-service digital agency dat digitale omgevingen ontwikkeld en succesvol maakt. Dit houdt in dat wij jou met het gehele traject van begin tot eind helpen. Wij ontnemen jouw zorgen.

Digital Forge is gestart door een drietal software engineers met de visie dat het "beter" kan. Wij hebben vaak als werknemer bij de betere en grotere bedrijven meegemaakt dat er, buiten het weten van de klant om, aanzienlijk gekort werd op kwaliteit om kwantiteit te kunnen leveren.

Wij zijn van mening dat dit niet nodig is. Wij vinden ook dat de communicatie helderder en meer transparant kan verlopen. De klant beter betrekken bij het gehele proces om zo samen tot een beter eindproduct te komen.

Daarnaast geloven wij er ook in dat wij met onze kennis "groene" websites kunnen aanbieden. Websites, webwinkels en applicaties die minder zwaar zijn voor de server gebruiken minder stroom en zijn dus beter voor ons milieu. Daarnaast is het ook kostenbesparend voor de klant. Twee vliegen in één klap!

Bij Digital Forge staat kwaliteit, efficiëntie en schaalbaarheid op nummer één. Wij denken niet alleen mee met onze klanten, wij denken ook vooruit. Het is ons doel om de beste ervaring voor de eind-gebruikers te creëren terwijl wij de hoogst mogelijke kwaliteit halen voor jouw website.

Sinds de corona epidemie hebben wij allemaal gemerkt dat remote werken prima kan. Daarom hebben wij er ook bewust voor gekozen om (nog) geen bedrijfspand te nemen. Hierdoor kunnen wij ons tarief scherp aanbieden naar onze klanten terwijl wij toch de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen bieden.

Digital Forge heeft meer dan 60 jaar aan ervaring in huis in verschillende branches. Denk hierbij aan onder andere frontend en backend development, Wordpress, maar ook aan marketing, SEO, branding en reclame en drukwerk.

  • Over ons

  • Beltmolen 22
  • 3352XD, Papendrecht
  • Telefoon: +31 (0) 6 21 65 84 92
  • WhatsApp: +31 (0) 6 21 65 84 92
  • KVK: 82867208
  • NL02 ABNA 0101 9691 55
© 2005 ~ 2022 Digital Forge