Gratis website scan aanvragen?

Gratis website scan?

Vraag de gratis scan aan

Contact us

Gratis

De scan is geheel gratis en vrijblijvend. Natuurlijk informeren wij jou graag over wat Digital Forge voor jou kan betekenen en hoe wij de gevonden punten zouden kunnen oplossen.

SEO verbeteren

Door onze scan heb je direct ook een goed beeld van de SEO verbeterpunten waarmee je, na verbetering, nog meer potentiële klanten zult krijgen en hoger in zoekmachines zult komen

Website verbeteren

Wij scannen jouw website of webwinkel gratis op cruciale verbeterpunten en geven jouw een eerlijk en onafhankelijk advies. Met deze verbeterpunten kan jij jouw website nog sneller, efficiënter en stabieler maken.

Jouw website of webwinkel ook gratis laten scannen op verbeterpunten? Digital Forge scant gratis jouw applicatie en levert jou geheel gratis een lijst met verbeterpunten aan. Je kan vervolgens direct zelf aan de slag gaan om jouw applicatie te verbeteren, of iemand in handen nemen om het te laten doen.

Wanneer je graag in contact komt met ons zodat wij de punten voor jou kunnen verbeteren, dan kan je snel en simpel online een belafspraak inplannen. De link om een belafspraak in te plannen met ons vind je onderaan het rapport dat wij jou per e-mail zullen toesturen.

Om kwaliteit te waarborgen, worden onze tests met de hand uitgevoerd. De resultaten zullen dus altijd 100% nauwkeurig zijn. Wij vragen ter verificatie dan ook jouw telefoonnummer. Dit is puur ter verificatie dat je niet meerdere rapporten aanvraagt. Wij zullen zonder jouw toestemming, nooit contact opnemen met jou.

 
Ja graag!
Wij zullen jou gegevens alleen gebruiken om de resultaten van de scan toe te sturen. Wij zullen GEEN contact met je opnemen zonder jouw toestemming. Ook geven wij jouw gegevens nooit aan een derde partij.
Aanvragen
  • Over ons

  • Beltmolen 22
  • 3352XD, Papendrecht
  • Telefoon: +31 (0) 6 21 65 84 92
  • WhatsApp: +31 (0) 6 21 65 84 92
  • KVK: 82867208
  • NL02 ABNA 0101 9691 55
© 2005 ~ 2022 Digital Forge