Development
Development

Development bij Digital Forge

Is eindelijk je droom design klaar? onze ontwikkelaars staan te popelen om het om te zetten naar een website, webwinkel of webapplicatie!

De digital wereld is voor veel mensen abracadabra, daarom doen onze developers er alles aan om de technologie zo behapbaar mogelijk te maken. Wij creëren naast een prachtige voorkant ook een mooie, simpele en intuïtieve achterkant.

Wat wij doen in de fase development:

 1. De start
 2. Voortgang
 3. Ontwikkelen en review
 4. Oplevering

1) De start

Wij starten de ontwikkeling door goed te inventariseren wat er allemaal nodig is om alle functionaliteiten en datastructuren te kunnen ontwikkelen. Door direct, nog voordat we beginnen met ontwikkelen, goed te overleggen met onze strategie en design specialisten kunnen we voorkomen dat onze developers in deze fase voor verrassingen komen te staan en kunnen we goed sturen op het budget van de klant.

2) Voortgang

Voordat er code wordt geschreven richten wij onszelf eerst op het volledig uitschrijven van het project in Jira. Jira is onze project management tool. Dit doen wij zodat de project manager en de developers altijd op de hoogte zijn van elkaars voortgang, maar ook zodat de klant op elk gewenst moment kan zien waar we staan en hoe lang we er al mee bezig zijn. Wij werken graag transparant met onze klanten, je hebt dus ten alle tijden volledige inzage in het project en de voortgang. Wij werken in sprints van twee weken. Dit houdt dus ook in dat wij elke twee weken alle nieuw ontwikkelde features online plaatsen zodat je deze kan testen.

3) Ontwikkelen en review

Wanneer de sprint afgerond is, zullen wij alle nieuw ontwikkelde features online zetten op een testplatform zodat de klant het kan testen. Na akkoord kan het eventueel direct live geplaatst worden. Wanneer het project volledig afgerond is en er een "go" gegeven is, is het tijd voor de release en zal jouw website live staan!

4) Oplevering

Ook na het opleveren van de website sta je niet alleen. Wij staan paraat voor al jouw vragen en om je, indien nodig, te begeleiden en helpen.

Een Full-service digital agency met oog voor jouw klanten? Eentje die verder gaat dan het simpelweg "bouwen van een website" maar ook nadenkt over de toekomst, uitgaven en een strategie. Een partner die jou blijft steunen ook wanneer de website staat en zorgt dat alles up-to-date blijft draaien. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw online doelen.

Onze framewerken

Digital Forge werkt met de beste en snelste framewerken op de markt. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een super snelle applicatie welke efficiënt en stabiel draait. Ook met oog op de toekomst zal het allemaal snel uit te breiden zijn zonder extra hoge kosten te maken. Wij werken met onder andere: VueJs, NuxtJs, Laravel en Shopify.

Op maat ontwikkelen

Uiteraard kunnen wij voor jou ook applicaties op maat ontwikkelen wanneer je alles 100% naar jouw hand wilt zetten en van de hoogst mogelijke snelheid wilt genieten. Wanneer wij een applicatie op maat ontwikkelen voor je ben je namelijk niet gebonden aan eventuele beperkingen van een framewerk of het bestaan van plugins.

Schaalbaarheid, snelheid en efficiëntie

Natuurlijk wil je dat jouw website super snel is, nooit offline gaat en makkelijk te schalen is wanneer je in de toekomst wilt uitbreiden. Digital Forge programmeert in verschillende talen waardoor dit mogelijk is. Wij werken, naast de standaard talen, onder andere in: Javascript, Typescript, Golang en PHP. Wij ontwikkelen op basis van "frontend and backend separation" principe. Hierdoor kunnen wij voor beide kanten de best mogelijke keuzes maken, fouten minimaliseren en snel, simpel en kostenverlagend jouw applicatie uitbreiden met oog op de toekomst.

Digital Forge maakt uitsluitend gebruikt van bewezen open source software waardoor je nooit gebonden zult zijn aan ons. Wij werken graag transparant en eerlijk. Wij zijn ook niet gebonden aan een specifieke software of een bepaald content management systeem.

Mobiele apps

Apps welke zowel op iOS als Android werken ontwikkelen wij in Flutter. Flutter is een open source framework ontwikkeld door Google. Het is super snel en populair, het voordeel van Flutter is dat je met één codebase een app voor zowel iOS als Android kunt ontwikkelen. Je bespaart dus veel kosten en development tijd hierdoor.

Afspraak inplannen
 • Over ons

 • Beltmolen 22
 • 3352XD, Papendrecht
 • Telefoon: +31 (0) 6 21 65 84 92
 • WhatsApp: +31 (0) 6 21 65 84 92
 • KVK: 82867208
 • NL02 ABNA 0101 9691 55
© 2005 ~ 2022 Digital Forge